Apartman Makao, Apartman Makao,

Belvil naselje

Overview

ID: #3039
Price: 45 €
Type: .Jednoiposoban apartman
Location: Belvil naselje
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Area: 45m2

About Property

Makao je atraktivno sređen, moderan i čist apartman sa privatnim parkingom u naselju Belvil. Poptuno je opremljen da ugosti do 4 odrasle osobe.

Za goste koji traže pre svega udobnost, čistoću i odličnu lokaciju, ovo je pravi izbor. Apartman je opremljen WI FI internetom, kablovskom TV, klima uređajem i centralnim grejanjem. Tu je i potpuno opremljena kuhinja, izdvojena spavaća soba, kao i prostrano kupatilo sa kadom. U dnevnom boravku smeštena je garnitura sa komodom i 32′ LCD televizorom, kao i prostran trpezarjski sto za četvoro. Garnitura se rasklapa , pa je pogodna za spavanje za 1-2 odrasle osobe. Iz spavaće sobe se izlazi na zastakljenu terasu koja je pretvorena u gardarober , pored kojeg su 2 stolice i stočić gde se uz otvoren prozor pušači mogu prepustiti uživanju u svom poroku.

U neposrednoj blizini apartmana, gostima je obezbeđeno besplatno parkin mesto sa karticom za pristup. U okviru naselja nalazi se sada već veliki broj restorana, kafea i poslastičarnica, zatim prodavnica i supermarketa, butika i mnogih drugih sadržaja. Ukoliko Vam je potrebno da razmenite novac, to neće biti problem jer se u blizini apartmana nalazi veliki broj banaka, bankomata i menjačnica. Na samo 30 metara od apartmana nalazi se i veliki tržni centar Delta Siti sa velikim brojem sadržaja poput butika, dečijih igraonica, bioskopa, restorana brze hrane i mnogo toga još što boravak gostiju u našem apartmanu čini nezaboravnim. Apartman se nalazi u zgradi Ljubičica na 7.spratu.

Samo naselje Belvil smešteno je u srcu Novog Beograda. Izgrađeno je 2007 godine za potrebe Univerzijade koja se održavala u Beogradu a zatim je ponuđeno na prodaju. Belvil je svetlno i moderno naselje, prepuno zelenih površina i šetališta, zanimljivih sadržaja i uređenih parking mesta. U okviru naselja smešten je i određeni broj poznatih kompanija, poput kompanije Air Srbija.

Naselje je odlično povezano sa ostalim delovima Beograda: autobuske i tramvajske stanice nalaze se na obodu naselju, na stotinak metara od apartmana LUNA. Tu je i taksi stanica ispred TC Delta Siti. Ukoliko dolazite kolima, potrebno je da naglasimo da je naselje Belvil udaljeno od autoputa samo 2 minuta vožnje. DO aerodroma će Vam autoputem trebati 12-14 minuta vožnje, dok ćete u centru grada biti za 10-12 minuta vožnje autom odnosno, 20 minuta vožnje gradksim prevozom.

[osm_map_v3 map_center=”44.8065,20.4089″ zoom=”16″ width=”50%” height=”50%” map_border=”thin solid black”]

 

NOĆENJA 1-4 dana 5-8 dana 9-15 dana 16 i više
1-2 OSOBA 45€ 43€ 42€ dogovor

 

General amenities

  • CENT. GREJANJE
  • INTERNET
  • KABLOVSKA
  • KLIMA
  • OPREMLJENA KUHINJA
  • PARKING
  • TERASA
  • TV
  • VEŠ MAŠINA
  • WI FI