Apartman Devetka, Apartman Devetka,

Belvil naselje

Overview

ID: #3204
Price: 55 €
Type: Apartman u naselju Belvil
Location: Belvil naselje
Bathrooms: 1
Bedrooms: 2
Area: 61m2

About Property

Apartman Devetka

Par reči o apartmanu :

Pored standardnih kvaliteta zbog kojih stanovi u Belvilu nose epitet modernih salonaca (natprosečna kubatura, visina prozora i vrata) DEVETKA predstavlja i dobro opremljen i strukturno interesantan smeštaj. Prostor od šezdesetak kvadrata ovog apartmana je dvosoban stan u kome je svaka od funkcijskih prostorija i više nego adekvatno opremljena i u kome može boraviti šest osoba.

Kupatilo je standardnih dimenzija, pastelnih nijansi i sadrži osnovne sanitarije.

U dnevnoj sobi preovlađuje umirujuća paleta bele, svetlog sonoma i tamnog tirkiza. Bračni krevet je kaskadnom policom vizuelno odeljen od dnevnog boravka. Velika ugaona garnitura se rasklapa u udoban krevet za dvoje. Spavaća soba je dovoljno prostrana da komotno raspolaže finim francuskim ležajem standardnih dimenzija, plakarom, komodom, noćnim stočićima i uistinu prijatnim abmijentom za odmor.

Kuhinja je dostupna iz hodnika i iz trpezarije, a u svom sastavu krije mnogo više od proseka – tu su ugradna mašina za pranje sudova, šporet sa aspiratorom na izvlačenje, mikrotalasna pećnica i frižider.

Trpezarija je delimično izolovana od dnevne sobe, a pored kuhinje je, tako da gosti ovog apartmana u njoj mogu neometano da obeduju. Apartman DEVETKA ima i terasu pristojne veličine, sa dve stolice i stočićem.

U predsoblju se nalazi još jedan plakar, tako da svaki gost ima dovoljno prostora za odlaganje svoje garderobe.

Lokacija apartmana :

Stambeni kompleks Belvil, u kome se apartman nalazi, je verovatno najbolje mesto za  kratkoročni smeštaj na Novom Beogradu. Pored mnoštva sadržaja u samom naselju, tu je i fantastični tržni centar nove generacije Delta City u kome zaista ima ponešto za svakoga. Za ljubitelje prirode, sportskih aktivnosti, a tokom letnjih meseci i plivanja, na desetak minuta hoda je i beogradsko more – Ada Ciganlija, a za one željne noćnog provoda tu je i popularni savski kej sa ešalonom izvanrednih splavova-kafića. Parking mesto na platou ispred zgrade (sa rampom, za ulazak se dobija kartica) je uključeno u cenu. Dakle, ako tražite nov i lep smeštaj za čak šestoro u Belvilu, DEVETKA ispunjava sve kriterijume.

 

[osm_map_v3 map_center=”44.8065,20.4089″ zoom=”16″ width=”50%” height=”50%” map_border=”thin solid black”]

 

General amenities

  • CENT. GREJANJE
  • INTERNET
  • KABLOVSKA
  • KLIMA
  • LIFT
  • PARKING
  • TERASA
  • TV
  • WI FI